Честит трети март колеги

Честит трети март колеги

Мнениеот PixelGoose » Sat Mar 03, 2012 04:12

Скъпи колеги, [b:2iqj98sn]Честит 3-ти март[/b:2iqj98sn]. Мен лично ме обзема патриотизъм винаги на тази дата ...... защо ли, може би защото съм роден на тази дата. В този дух искам да ви поздравя с нашия национален празник и да ви пожелая да намерите достатъчно добра причина да се гордеете, че сте българи. А какво точно е обичта към родината? За това всеки си има различен отговор, но се опасявам, че няколко аспекта винаги остават пренебрегнати. Нека не забравяме, че езикът е едно от нещата, които са ни помогнали да съхраним културата си през вековете. Той е способен да ни помогне и в днешно време, но трябва да се научим да го използваме правилно. Освен родния език, един истински родолюбец трябва да познава и историята на България. В нея има много имена и дати, но ако не знаем кой е хан Аспарух и кога сме се освободили от робство, не можем се наречем истински българи. По този повод е и моето пожелание за 3 март – учете и пазете езика и историята на страната ни, защото ако ние не се заемем с тази задача, няма кой друг!
Some signature text
PixelGoose
Site Admin

Към гълъбарския форум